Sabunluk Drenaj Mutfak Kendinden Boşaltma Çubuğu Sabun Tepsisi Mutfak Depolama Aksesuarları Bar Tepsisi Çamaşır Lavabo Mutfak Banyo

₺85.98 ₺172.14

(0 Yorumlar)

SKU: w462409



İstek Listesine Ekle

Suda kayan sabun çubuklarıyla uğraşmayı bırakın ve eğimli yüzeylere sahip bu sabun çubuğu tepsisini alın.Drenajlı sabun tabağının kullanımı uygundur ve yapıştırıcı ile kolayca sabitleyebilirsiniz.Tepsi, suyun kolayca akabileceği çamaşır lavabonuzun yanına yerleştirmek için mükemmeldir.

Özellikler:

Adı: Sabun kutusu

Malzeme: ABS

Boyutu: yaklaşık 13.5 * 8 * 11 cm/5.31*3.15*4.33 inç

Ağırlık: yaklaşık 170g

Stil: sütlü beyaz, açık yeşil

Ambalaj Listesi:

1 adet * Sabun tutucu

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Geliştirilmiş Sabun Ömrü: Bu sabunluk ile banyo organizasyon oyununuzu yükseltin.Eşsiz eğimli dokuları, sabununuzu kuru ve düzenli tutarak verimli drenaj sağlar.Mükemmel malzemelerden yapılmış bu tutucu dayanıklıdır.

2.Verimli Drenaj Tasarımı: Benzersiz bir drenaj sistemi ile tasarlanan sabunluk, su birikmesini, sıçramasını ve sabunun ıslanmasını önler.Düşük ağırlık merkezi tasarımı ve toplanmış ağzı ile drenajlı bu çanak sabununuzu sabunsuz tutar. moisture.No tezgahınıza sıçramak veya su birikintisi yapmak.

3.Kullanışlı Tasarım: Bu sabunluk ile sabun oyununuzu yükseltin.Eğimli açık tasarımı, küçük veya büyük sabunlara kolay erişim sağlar.Pratik ve kompakt tasarım her banyoya uyar.Banyo için bu sabunluk ile sabunu kuru ve ulaşılabilecek bir yerde saklayın.

4.Zahmetsiz Montaj: Bu sabunluk, duvara zarar vermeden veya herhangi bir şey bırakmadan fayans, cam veya metal gibi pürüzsüz dokulara yapıştırıcı ile sabitlenebilir. left.It stabildir ve ıslak sabun tutarken bile düşmez.

5.Uygun şekilde Organize Edilmiş: Sabunlarınızı bu sabunluk ile kolayca ulaşılabilecek ve temiz tutun.Mutfak lavaboları, küvetler, şampuan masaları ve daha fazlası için uygundur, farklı sabun türlerini tutabilir ve ıslak dağınıklığı önleyebilir.

Ürün Detayları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Plastik

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler