Kristal Saç Silgi Güvenli Ağrısız Epilatör Fiziksel Bacaklar Vücut Epilasyon Kolay Temizlik Vücut Güzellik Epilasyon Aracı Saç Çıkarıcı

₺10.98 ₺22.15

(0 Yorumlar)

SKU: w473299



İstek Listesine Ekle

Özellikler:

1. Kristal saç ovma: Kristal saç ovma, pürüzsüz yüzeyli, güvenli ve güvenilir, yüksek kaliteli cam ve ABS malzemeden yapılmıştır.Tıraş makinelerinden, ağda ağrılarından veya pahalı lazerlerden sıkıldıysanız-Crystal Hair Scrub uzun vadede tıraş makinenizin yerini alacak!Ölü cildi temizler ve cildinizi iyileştirir.3 Yıla kadar tekrar kullanılabilir.

2. Yeni kolay ve ağrısız yol: Pürüzsüz bacak kristal silgisinin kullanımı kolaydır.Sadece cildi daireler halinde ovalayın ve Kristal Saç Mendili, karanlığınızın altında sakladığınız pürüzsüz cildi ortaya çıkaracaktır hair.It kullanımı çok uygun ve etkilidir.

3. Taşınabilir Tasarım: Küçük ve kompakt, kolay carry.It çantanızda fazla yer kaplamaz ve seyahat için uygundur.Temizlemesi kolay, sadece su ile durulayın clean.It farklı ihtiyaçları karşılamak için farklı yerlere kolayca getirilebilir.

4. Daha yavaş saç büyümesi: Kristal Saç Silgisi, bölünmüş uçlar işlemine benzer şekilde bir kullanımdan sonra saç parçacıklarını parçalayarak saç büyümesini yavaşlatır ve saçları etkili bir şekilde azaltır growth.It kökten epilasyon sorununu azaltmaya yardımcı olabilir.

5. Vücudun herhangi bir yerine uygundur: Kollar, koltuk altları, bikini çizgisi, bacaklar, sırt, göğüs vb.Gibi tüm vücut için uygundur.Ve ölü cilt hücrelerini çıkarmak için bir araç olarak kullanılabilir, cildi temiz, yumuşak ve smooth.It her 2-3 haftada bir kullanılması tavsiye edilir.Hassas cildiniz varsa, diğer hassas bölgelerde kullanmadan önce kollarınızda/bacaklarınızda deneyin.

Tanım:

Kristal saç ovma, pürüzsüz yüzeyli, güvenli ve güvenilir, yüksek kaliteli cam ve ABS malzemeden yapılmıştır.Tıraş makinelerinden, ağda ağrılarından veya pahalı lazerlerden sıkıldıysanız-Crystal Hair Scrub uzun vadede tıraş makinenizin yerini alacak!Ölü cildi temizler ve cildinizi iyileştirir.3 Yıla kadar tekrar kullanılabilir.

Özellikler:

Malzeme: cam, ABS

Ürün boyutu: 10.7 * 6.5 * 3 CM

Renk kutusu boyutu: 11*7*4.5 CM

Tipi: Saç Çıkarıcı

Paket içeriği:

1 adet * Saç Epilatör

Notlar:

1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

Ürün Detayları
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler