Hoparlörler İçin kablosuz Ses Adaptörü Ses Alıcısı Verici Alıcı Hoparlörler İçin Kablosuz Adaptör Aux Kablosu Düşük Gecikme

₺200.99 ₺528.90

(0 Yorumlar)

SKU: w65925



İstek Listesine Ekle

Aux Ses adaptörümüzle ses deneyiminizi yükseltin.Yükseltilmiş çipi, telefonunuz, tabletiniz veya MP3 çalarınız için kaliteli ses sunar.Dayanıklı ABS muhafazası dayanacak şekilde üretilmiştir ve kullanımı kolaydır - sadece prize takın ve cihazınızı kablosuz modülle eşleştirin.Her zaman, her yerde net, net ses için hazır olun!

Belirleme:

Kablosuz sürüm: 5.0 (ve aşağıdaki sürümlerle uyumludur)

Ürün gerilimi: 5-12 V

Ürün hattı uzunluğu: (yaklaşık.)27 cm / 10.63 inç

Not: Sigorta koruma cihazı ile kayıpsız topraklama halkası terminali

Liste:

1 * Kablosuz Ses Adaptörü

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kablosuz Uyumluluk: BT 5.0'ı ve geriye dönük uyumlu diğer sürümleri destekleyen bu araç ses adaptörüyle çeşitli cihazlardan müzik dinleyin.Telefonunuzu, tabletinizi veya MP3 çalarınızı kablosuz olarak bağlayın ve ses kalitesinin keyfini çıkarın.

2.Gelişmiş Ses Kalitesi: Kablosuz araç ses adaptörümüz, bozulma olmadan yüksek çözünürlüklü ses kalitesi için yükseltilmiş bir çip ve gelişmiş teknikler kullanır.Güvenilir ve düşük güç tüketimi ile en sevdiğiniz melodilerin kesintisiz keyfini çıkarabilir ve en son kablosuz teknolojiyi deneyimleyebilirsiniz.

3.Yüksek kaliteli Malzeme: Yüksek kaliteli malzemelere sahip olan bu kablosuz araç ses adaptörü, güçlü ve dayanıklı performans sağlar.Termal ve stabilite toleransları sürekli net ses iletimi sağlarken, sağlam ABS muhafazası onu nemden ve tozdan korur.

4.Sorunsuz Müzik Deneyimi: Bu kablosuz araç ses adaptörü, sadece prize takmanız, kırmızı kabloyu 12V+ ' ya ve siyah kabloyu prize takmanız gerektiğinden kullanımı kolaydır. 12V-.It herhangi bir güçlük çekmeden müziğinizin keyfini çıkarmanızı sağlayan tak ve çalıştır tasarımına sahiptir.

5.Geniş Uyumluluk: Sadece E39 E46 E38 E53 X5 için radyodan Aux'u seçin, cihazınızı kablosuz modülle eşleştirin ve mükemmel ses deneyiminin keyfini çıkarın.

Ürün Detayları
  • Ürün Boyutu: 16x11x3 cm
  • Öğe Türü: Kablolar, Adaptörler ve Soketler
  • Özel Özellikler: Oto Araba Aux Giriş Adaptörü
  • Model Adı: Araç Ses Aux Giriş Adaptörü
  • Marka Adı: Aı ARABA EĞLENCESİ
  • Ürün Ağırlığı: 27g
  • Malzeme Türü: yüksek dereceli
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler