Ev Kolye Noel Ağacı İçin Zarif Küçük Kolye Noel Ağacı İçin Yaratıcı Hediyeler Noel Ağacı İçin Kapı Korkulukları

₺94.91 ₺189.82

(0 Yorumlar)

SKU: w65309



İstek Listesine Ekle

Korkuluklara asılması kolaydır ve Noel ağacı için bir ev kolyesi olarak mükemmeldir.

Özellikler:

Ürün adı: Noel kolye

Ürün malzemesi: ABS

Ürün ağırlığı: yaklaşık 20g, 25.6 g, 35.7 g, 41.8 g

Ürün boyutu: Kamyon: (yaklaşık.)12 * 4.5 * 9 cm/4.72*1.77*3.54 inç, Kar tanesi: (yaklaşık.)9 * 9 * 2 cm/3.54*3.54*0.79 inç, Asker: (yaklaşık.)10 * 3 * 12 cm/3.94*1.18*4.72 inç, Ev: (yaklaşık.)9 * 4 * 6 cm/3.54*1.57*2.36 inç

Ambalaj Listesi:

1 adet * Noel kolye

Not:

Ürün boyutu / resimler manuel olarak ölçülür ve fotoğraflanır, lütfen biraz sapmayı affedin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Uygun Şekilde Dekore Edin: Noel dekorunuzu Noel Evi Kolyemizle yükseltin.Hafif tasarımı ve birlikte verilen kordon, ağaçlara, duvarlara veya pencerelere asılmasını kolaylaştırır.Bu çok yönlü dekorasyonla her mekana şenlikli bir atmosfer getirin.

2.Olağanüstü Dayanıklılık: Güvenilir malzemesi ve ince işçiliği ile Noel Evi Kolye, yıllarca süren dayanıklı ve zarif bir dekor sağlar.Büyüleyici tasarımı, ağacınıza şenlikli bir çekicilik katarak tatil sezonlarının gelmesi için mükemmel bir dekorasyon olmasını sağlar.

3.Benzersiz Tasarım: Karmaşık tasarımlı ev kolyelerimizle Noel dekorunuza zarafet katın.Tatil sevincini aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla paylaşmak için mükemmeldir.Eşsiz ve unutulmaz bir Noel hediyesi yapın.

4.Büyüleyici Şenlikli Ekleme: Bu zarif kar tanesi Noel evi kolyesi ile tatil dekorunuza mükemmel bir zarafet dokunuşu ekleyin.Klasik Noel unsurlarına ve sade bir tarza sahip olan bu kolye, şenlikli bir ortam yaratmak ve misafirlerinizi cezbetmek için olmazsa olmazlardan.

5.Şenlikli Zarafet: Çok yönlü Noel Evi Kolyemizle her alanı rahat bir Noel harikalar diyarına dönüştürün.Çeşitli sahnelerde büyüleyici bir atmosfer yaratmak için korkuluklara, pencerelere, kapı kollarına ve daha fazlasına asın.Tatil dekorunuzu şimdi yükseltin.

Ürün Detayları
  • Elektronik: no
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Noel ağacı için ev Kolye

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler