Meksika Bayrağı Doodle Seramik Bardak Yuvarlak İçecek Bardak Masa Koruma paspasları Mantar Tabanı ile Bardak Ofis Ev masa süsü

₺121.34 ₺242.49

(0 Yorumlar)

SKU: w64160



İstek Listesine Ekle

Nasıl özelleştirilir?Daha fazla stil istiyorsanız, bana fotoğraflarınızı gönderebilirsiniz, Her türlü fotoğraf, resim, resim, çizim, sanat eseri yapılabilir.

Beğendiğiniz herhangi bir resmi çevrimiçi olarak veya evcil hayvanlarınızın fotoğrafını, sanat eserinizin yeni çizimlerini yazdırabilirsiniz.

Kağıda yazdırmak kadar kolay!!

Pls sipariş oluşturmadan önce bize net bir resim gönderin.(Görüntünün tanımı ne kadar yüksek olursa, bardak altlığı o kadar net olur)

GÜZEL dekorasyon-Aralarından seçim yapabileceğiniz birden fazla set, bardak altlığının yüzeyi deseni parlak tutar ve asla solmaz.

Kahve kupalarından kupalara, meyve suyu bardaklarına veya şarap bardaklarına kadar 4 inçlik seramik bardak altlıklarımız, evinizdeki her türlü içecek malzemesi için mükemmeldir.Temizlik anında yapılır, sadece suyla durulayın.

Güzel bir cam masa üstü veya deri kanepeniz olsun, bardak altlıklarımız mobilyalarınızı etkili bir şekilde koruyacaktır.Altlığın arkası, istenmeyen çizikleri önlemek için yüksek kaliteli mantardan yapılmıştır.Ayrıca, pürüzsüz masalarda bile kaymaz.

Deseni yapmak için gelişmiş termal transfer baskı teknolojisini kullanan kişiselleştirilmiş tasarım colorful.It ideal bir hediye olabilir-doğum günü, tatil, Noel, Sevgililer Günü, eve taşınma partisi, bar vb.

Ürün Teşhir:

Ürün Detayları
  • Şekil: Yuvarlak
  • Tarz: Modern Tarz
  • Malzeme: Seramik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • CN: Jiangsu

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler