Noel Placemats Şenlikli Kırmızı ve Siyah Ekose Keten Noel paspaslar 4 Set 12. 6x17. 72 Büyük Mevsimlik Tatil Pedi ev için

₺109.06 ₺155.77

(0 Yorumlar)

SKU: w58816



İstek Listesine Ekle

Mermi Noktaları:

1.Yeniden Kullanılabilir ve Dayanıklı: Solmayan canlı baskılara sahip Noel masa paspaslarımızla tatil tezahüratını yayın.Dayanıklı keten malzemeden üretilen bu paspaslar yeniden kullanılabilir ve yıkanması kolaydır, masanızda uzun süreli şenlikli çekicilik sağlar.

2.Gnome Baskı: Büyüleyici kırmızı ve siyah ekose ve sevimli gnome unsurlarına sahip Noel masa paspaslarımızla tatil masa manzaranızı yükseltin.Tam bir görünüm için diğer süslemelerle kolayca koordine edilebilir!

3.Masa Koruyucusu: 45cmx32cm ölçülerinde ve tabaklarınız ve diğer eşyalarınız için geniş alan sağlayan Noel masa paspaslarımızla masanızı çizilmelere, alkole ve yiyecek lekelerine karşı koruyun.

4.Çok Fonksiyonlu Masa Paspası: Mutfaklar, restoranlar, oteller, açık hava partileri ve daha fazlası gibi her türlü etkinlik için mükemmel olan Noel paspaslarımızla masa dekorunuzu yükseltin.Yıl boyunca kullanılabilecek kadar çok yönlü, her duruma şenlikli bir dokunuş katmak için olmazsa olmazlar.

5.Sorunsuz Temizlik: Noel masa paspaslarındaki leke endişelerinizi nemli bir bezle hızlı bir şekilde silin veya az bakım gerektiren yemekler için elle veya makineyle yıkayın.Masanızın servis ömrünü uzatın ve masanızın lekesiz ve çarpıcı görünmesini sağlarken endişelerinizi önleyin.

Tanım:

Bu Noel keten masa paspasları ile yemek masanızı bir tatil cennetine dönüştürün.Keten malzeme, masanızı hasar veya dökülmelerden koruduğu için hem şenlikli hem de işlevseldir.Mutfaklar, restoranlar, oteller ve açık hava partileri için mükemmeldir.Bakımı kolay ve her yıl tekrar kullanılabilir.Bankayı bozmadan herhangi bir yemeğe şenlikli bir hava katın!

Belirleme:

Ürün adı: 4 Set keten Noel placemats

Malzeme: keten

Ürün boyutu: (yaklaşık.)45 * 32 cm / 17.72 * 12.6 inç

Ağırlık: yaprak başına 25g, 4 yaprak yaklaşık 110g

Ambalaj Listesi:

keten Noel placemats x 4

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Ürün Detayları
  • Özellik: Stoklanmış, Çevre dostu
  • Tarz: Klasik Tarz
  • Model Numarası: Noel Paspasları Seti
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Şekil: Dikdörtgen
  • Malzeme: Giysi

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler