Elektrikli ısıtmalı çorap elektrikli şarj edilebilir ısıtma çorap kış ısıtmalı çorap erkekler kadınlar için elektrikli ısıtma çorap açık

₺242.86 ₺485.73

(0 Yorumlar)

SKU: w5529



İstek Listesine Ekle

Tanım:

Elektrikli şarj edilebilir ısıtma çorapları yükseltilmiş, yumuşak ve rahat pamuktan yapılmıştır, özel işlem günlük kullanım için maksimum konfor sağlar, böylece uzun yıllar kullanılabilirler.Yürüyüş, kamp, balık tutma, avcılık, koşu, binicilik, kayak, kaya tırmanışı, araba sürme vb.Gibi her türlü açık hava sporu için uygundur.

Not: Çoraplar su ile yıkanabilir, ancak elle kurutmayın.Bir çamaşır makinesinde yıkanıp kurutulabilir veya güneşte veya doğal olarak kurutulabilirler.Çorap alırken bataryaya ihtiyacınız olmayacak.Pilleri kendiniz satın almanız gerekir.

Belirleme:

Adı: Şarj edilebilir ısıtmalı çorap

Boyutu: yaklaşık 22x28x10 cm/8.66x11. 02x3. 93in

Malzeme: Pamuk

Ağırlık: yaklaşık 175g (çift başına)

Ambalaj Listesi:

Şarj edilebilir ısıtmalı çorap x 1 çift

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyutta hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Kaliteli malzeme】 Yumuşak ve rahat saf pamuklu malzemeden yapılmış, özel bir işlem günlük kullanım için rahat olmasını sağlar, Elektrikli şarj edilebilir ısıtma çorapları uzun yıllar kullanabilir.

2.【Hızlı ısıtma etkisi】 Saniyeler içinde istediğiniz sıcaklığa kadar ısıtın.Elektrikli ısıtmalı Çoraplar mükemmel gelişmiş ısıtma teknolojisi ile donatılmıştır.

3.【Sıcak ısıtmalı eşarp】 Hafif ve hantal değil, yüksüz giyin, hantal değil.Erkekler Kadınlar için ısıtmalı Çoraplar rahat oturur, sıcaklığı sıkıca kilitler.

4.【Tekrar tekrar Kullanım】 Güç kaynağı arayüzü, kullanımı kolay yalıtım ve su geçirmez işleme kullanır.Sökme ve yıkamadan arındırılmış ısıtma sistemi su geçirmezdir ve sızıntı yapmaz.

5.【Ideal Present】 Yürüyüş, kamp, balıkçılık, avcılık, koşu, binicilik, kayak, kaya tırmanışı, sürüş gibi her türlü açık hava sporu için uygundur, etc.An aileniz ve arkadaşlarınız için ideal bir hediye.

Ürün Detayları
  • Desen Türü: Katı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Polyester / Pamuk

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler