A6 Dizüstü Bağlayıcı Nakit Zarflar Bütçeleme Para Organizatör Nakit 12 adet Gider Bütçe Levhalar ve 24 Yapışkan Etiketler

₺270.78 ₺541.37

(0 Yorumlar)

SKU: w5496



İstek Listesine Ekle

Özellikler:

1. A6 bütçe bağlayıcılarımız para cepleri, kart yuvaları, bölmeler ve etiketlerle birlikte gelir stickers.It kolay saklama ve hızlı arama için faturaları, kredi kartlarını, nakit parayı, kalemleri ve daha fazlasını sıralamanıza yardımcı olur.

2. A6 bütçe bağlayıcılarımız, aşınmaya dayanıklı, hasar görmesi kolay olmayan ve kullanımı rahat olan yüksek kaliteli PU malzemeden yapılmıştır.Dahili kart yuvası, yırtılmaya karşı dayanıklı ve su geçirmez PVC'den yapılmıştır.

3. A6 bütçe bağlayıcısının 6 halkası vardır.Klasör kapakları eklemek veya kaldırmak için açmak için her iki uca basın, ardından kapatmak için halkaya basın.Kullanımı kolay ve kendi klasörlerinizi özelleştirmek çok kolay.

Belirleme:

Malzeme: PU, PVC, Kağıt

Stil: papatya desen

Boyutu: yaklaşık 22 * 16 * 6 cm/8.66*6.30*2.36 içinde

Ürün listesi:

1 * Dizüstü bağlayıcı kılıf

12 * Bütçe kartı (adet)

12 * Kart Fermuarlı Çanta

1 * Kalem

1 * Etiket çıkartmaları (24 adet)

4 * İngilizce çıkartmalar (yaprak)

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Daha İyi Organizasyon】 A6 bütçe bağlayıcılarımız para cepleri, kart yuvaları, bölmeler ve etiketlerle birlikte gelir stickers.It kolay saklama ve hızlı arama için faturaları, kredi kartlarını, nakit parayı, kalemleri ve daha fazlasını sıralamanıza yardımcı olur.

2.【Kaliteli Malzeme】 Yüksek kaliteli PU malzemeden yapılmış, A6 dizüstü bilgisayar bağlayıcılarımız aşınmaya dayanıklıdır, hasar görmesi kolay değildir ve elinizde rahat hisseder.Ve dahili kart yuvası yırtılmaya karşı dayanıklı ve su geçirmez PVC'den yapılmıştır.

3.【Kullanımı Kolay】 Klasör kapaklarını eklemek veya çıkarmak için açmak için her iki uca da basmanız ve ardından kapatmak için halkaya basmanız yeterlidir.Bütçe bağlayıcımızın kullanımı kolaydır.

4.【Taşıması Kolay】 Fermuarlı zarflara sahip bütçe bağlayıcımız, bir evrak çantasına veya el çantasına sığacak kadar küçük ve hafiftir, bu nedenle kullanımı çok uygundur.

5.【Çoklu Amaçlar】 Bütçeleri ve giderleri takip etmenize ve izlemenize yardımcı olmanın yanı sıra nakit, fatura, çek, pul, kartpostal ve kredi kartlarını ve daha fazlasını saklamanıza yardımcı olmak için A6 defter ciltleyicimizi kullanın.

Ürün Detayları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: El Kitabı

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler