Kamp ışık çok fonksiyonlu kamp feneri fenerler şarj cihazı ile Polikromatik kamp el feneri su geçirmez taşınabilir

₺155.58 ₺222.21

(0 Yorumlar)

SKU: w5330



İstek Listesine Ekle

Güvenilir bir kamp lambası mı arıyorsunuz?Yüksek performanslı lityum pille çalışan ışığımız, bir sonraki açık hava seyahatiniz için mükemmeldir!Basit düğme işlemiyle farklı renk modları arasında geçiş yapın ve size uygun parlaklık seviyesini seçin.Her türlü sert hava koşulunda kullanıma uygun olan bu ışık, yalnızca bir aydınlatma aracı olarak kullanılabilir.Mükemmel bir aydınlatma kaynağı bulma zorluğuna elveda deyin.Kamp ışığımızı şimdi satın alın!

Belirleme:

Ürün adı: çok fonksiyonlu kamp ışık

Işık kaynağı: sel aydınlatma + spot

Ürün boyutu: küçük-Φ7*5 cm/2.75*1.96 in

Büyük-Φ7 * 10.8 cm / 2.75*4.25 inç

Şarj süresi: 3 saat

Parlaklık: el feneri 150lm / beyaz ışık 80lm / sıcak beyaz ışık 70lm

Şarj yöntemi: Tip-C hızlı şarj

Pil kapasitesi: 1200 mAh

Malzeme: ABS + PP

Pil ömrü: 5 ~ 6 saat

Ürün özellikleri: 1. Düğme döngüsü dişlisi = ışık şeridi açık / ışık şeridi yanıp sönüyor / ışık şeridi nefes alıyor / ışık şeridi ve ışık birlikte açık / ışık açık kapalı

2. Şarj ederken kırmızı ışık yanar ve tam şarj olduğunda yeşil ışık yanar

3. Aşırı deşarj koruması 2.6 V, aşırı şarj koruması 4.2 V

Paket listesi:

Çok fonksiyonlu kamp ışık * 1

Şarj kablosu*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çok Renkli Aydınlatma: Bu kamp feneri, açık hava etkinliklerinizi daha renkli ve ilginç hale getirebilecek çok renkli ışık kaynaklarına sahiptir.Okumak için sıcak beyaz, aydınlatmak için soğuk beyaz ve acil için kırmızı gibi farklı sahnelere ve atmosferlere uyum sağlamak için farklı renk modları arasında geçiş yapabilirsiniz.

2.Çok Amaçlı Alet: Güçlü ve verimli bir aydınlatma aracı olmasının yanı sıra, bu kamp feneri yalnızca telefonunuzu veya diğer cihazlarınızı şarj etmek için bir güç kaynağı olarak kullanılabilir.Bağlı kalın ve açık hava gezilerinizde asla piliniz bitmez.

3.Güvenilir Çalışma Zamanı: Kamp fenerimizle, tam şarjdan sonra 10 saatten fazla çalışma süresi sağladığı için düşük pil konusunda daha fazla endişelenmeyin.Kolayca şarj edebilir ve hatta uzun ömürlü pil ömrünü desteklemek için solar şarjı kullanabilirsiniz.Kamp gezilerinizde verimli ve çevre dostu aydınlatmayı deneyimleyin.

4.Çok Fonksiyonlu Aydınlatma: Kamp fenerimizin üç ayarlanabilir parlaklık seviyesi ile benzersiz bir aydınlatma deneyiminin keyfini çıkarın.Basit düğme işlemini kullanarak güçlü, orta ve düşük ışık seçeneklerinden birini seçin ve açık hava maceralarınızı kolaylıkla hafifletin.

5.Güvenilir Yol Arkadaşı: IPX4 su geçirmezlik performansı ile kamp fenerimiz yağmura, su sıçramalarına ve neme dayanabilir.Düşmeyi önleyici ve kaymayı önleyici tasarım, kazara kayma ve düşmelere karşı güvenilir koruma sağlar, bu da onu zorlu hava koşullarında güvenilir arkadaşınız yapar.

Ürün Detayları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: El feneri

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler