Masa fanı 23Db Sessiz Fan 3 Hız İle Elektrikli Soğutma Fanı Masaüstü Masa Fanı Taşınabilir Masaüstü Küçük Fan Çocuklar Yetişkinler İçin

₺511.97 ₺1 023.93

(0 Yorumlar)

SKU: w500905



İstek Listesine Ekle

Sıcağı yenmek için Sessiz Fanlarımızı kullanın!Bu fan, düşük gürültülü motoru sayesinde kesintisiz bir serin esinti sağlayacaktır.Doğrudan 10°C ve tam ayar özgürlüğü ile hava beslemesi drops.It bir köşeye koyarsanız stabilitesini veya hava üfleme yeteneğini kaybetmez.Güvenilir ve etkili Sessiz Fanlarımız sizi serin ve rahat tutacaktır!

Belirleme:

Adı: masa fanı

Boyutu: (yaklaşık.) 25 * 18 * 24 cm/9.84*7.09*9.45 inç

Vites konumu: sessiz / orta / güçlü

Stil: Satır içi

Dahili pil olup olmadığını: Hayır

Hız: 5700 devir / dakika

Ağırlık: 1.3 kg

Fiş tel uzunluğu: 3 metre

Gerilim: 220V

Frekans: 50HZ

Güç: 30 W

Ambalaj Listesi:

1 * Masa fanı

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Üç Hız Ayarı ile tasarlandı: Nereye giderseniz gidin bu taşınabilir fanı yanınıza alın ve üç hız ayarlı güçlü bir motorun keyfini çıkarın.Soğutma etkisinde %90 artış elde edin ve hava beslemesinin 10C düştüğünü hissedin.Herhangi bir kesinti veya kısıtlama olmaksızın hareket halindeyken serin ve rahat kalın.

2.Kolay Kullanım: Bu masa fanı, doğal bir hava akışı dengesi oluşturabilir ve dolaşım hızını %5 artırabilir times.It ayrıca, yönü serbestçe ayarlamanıza ve daha geniş bir hava besleme alanının keyfini çıkarmanıza olanak tanıyan 190 geniş açılı bir hava beslemesine sahiptir.Ölü açılar olmadan kullanımı kolay ve serin.

3.Ultra Sessiz Esinti: Bu masa fanı, 23db'de sessiz ve düşük gürültülü olacak şekilde tasarlanmıştır ve işinize veya uykunuza müdahale etmeden güçlü bir rüzgar üreten 5700 rpm akıllı motora sahiptir.Bakır kaplı motor sağlamlık ve hızlı sürüş sağlar.

4.Biraz Yer Açın: Odanızın her santimini Masa Vantilatörümüzle kullanın.Kompakt boyutu fazla yer kaplamaz ve benzersiz şekli güç tasarrufu sağlarken soğutmayı hızlandırır.Bir köşeye sıkışmak ve masa alanınızı boşaltmak için mükemmeldir.

5.Kolay Temizlik: Ayrılması kolay ön ve arka örgü gerdirme tasarımı zahmetsiz temizlik sağlarken, çift sarmal hızlanan örgü kapak toz birikmesini önler ve tutarlı hava akışı sağlar.Kararlı, anti-damping, sallanmayan tasarımı ile bu masa fanı, bakımı kolay bir esinti.

Ürün Detayları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Katlanabilir: No

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler