Çatlak Temizleme Fırçası Taşınabilir karo zemin Boşluk Temizleme Fırçası Uygun Ev Köşe Kauçuk Mutfak Banyo Aksesuarları

₺57.69 ₺115.57

(0 Yorumlar)

SKU: w491356



İstek Listesine Ekle

Mermi Noktaları:

1. Özel 2'si 1 arada Tasarım: Pencere Temizleme Aracı, mutfak artıklarını veya yer sifonu kıllarını almak için mükemmel, cımbız tasarımlı bir fırçadır, kuyruk dalgalıdır ve güvenli bir şekilde kavrar.

2. Etkili Temizlik: Temizleme Fırçası, çatlakları ve olukları hızla temizler, ölü açı yok, daha kapsamlı temizlik, kıllar yoğundur ve nesnelerin görünümüne zarar vermez.

3. Üstün Malzeme: Temizleme Aletleri, uzun süreli kullanım için dayanıklı, güçlü, çevre dostu ve deforme olması kolay olmayan yüksek kaliteli PP malzemeden yapılmıştır.

4. Saklamak için uygun: Ev temizlik araçları yerden tasarruf etmek için rahatça asılabilir, kuyruk küçük, hafif ve taşınabilir bir kanca tasarımı benimser.

5. Yaygın Olarak Uygulanabilir: Pencere Oluk Temizleme Fırçası, banyo drenajları, mutfak lavaboları ve köşeler gibi küçük yarıkların temizlenmesi için uygundur, kullanımı kolaydır ve pratik bir ev temizleme aracıdır.

Tanım:

1. Çatlakları ve olukları hızla temizler.

2. Uzun ömürlü dayanıklılık için yoğun fırça.

3. Kanca tasarımı, boşaltmak için asılabilir.

Belirleme:

1. Ürün boyutu: 15 * 2.5 cm/5.90 * 0.98 inç

2. Ürün ağırlığı: 34.5 g

3. Ürün malzemesi: PP

Ambalaj Listesi:

fırça*1

Anımsatıcı:

1. Ürün boyutu elle ölçülür, hafif bir hata var, lütfen beni affet!Farklı monitörler arasındaki fark nedeniyle, resim öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir, lütfen gerçek ürüne bakın, teşekkür ederim.

2. Memnuniyet Garantisi: Size yüksek kaliteli satış sonrası hizmet sunacağız, lütfen satın aldığınızdan emin olun.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Ürün Detayları
  • Model Numarası: 2'si 1 arada Mutfak Temizleme Fırçası
  • Tarz: El
  • Kullanım: Ev Temizliği
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik: Çevre dostu
  • Malzeme: PP

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler