Bulaşık Yıkama Aracı w / 4 Kafa Mutfak Temizleme Sabunluk Fırça Tava Sıvı

₺136.78 ₺273.76

(0 Yorumlar)

SKU: w489538



İstek Listesine Ekle

Özellikler:

Sızdırmaz: Bulaşık deterjanı sabununu serbest bırakmak için bulaşık ve tutamak düğmesini kullanıyoruz. grips.To temizlemeye başlayın, düğmeye basın ve süngerin üzerindeki dev deliklerden fışkırmak yerine sabunu sünger fırça kafasından geçirin.Sistem hassas sabun dağıtımına izin verir ve sabununuzu korur.

Temizleme Süngeri Fırçası: Temel mutfak temizlik malzemeleri araçları, sünger fırçanın çizilmez yumuşak süngerimsi bir tarafı vardır.istenmeyen çizilme endişesi duymadan bulaşıklarınızı ve hatta hassas yüzeylerinizi güvenle fırçalayın.

Çizilmez: Cam, paslanmaz çelik, dökme demir, yapışmaz kaplamalar ve hatta ocağınız dahil olmak üzere bir düzineden fazla farklı yüzeyde kullanmak güvenlidir.Kirli bulaşıklar ve tüm evi temizlemek için mükemmel!

Verimli Temizlik: Malzeme, silikon ve karbon içeren nanopartiküllerin bir bileşiği kullanıldığında çok emici ve kokusuz kaliteli malzemelerden yapılmıştır.Temizlik daha verimli ve cleaner.It sofra takımı, tencere, tava, lavabo, fırın ve mikrodalgaları temizlemek için iyi bir seçimdir.

Müşteri Hizmetleri: Birinci önceliğimiz olarak müşteri memnuniyeti ile tüm ürünlerimiz için memnuniyet hizmeti sunuyoruz.Eğer herhangi bir sorun varsa, zaman içinde bizimle irtibata geçiniz.Size en kısa sürede cevap vereceğiz.

Belirleme:

Malzeme: Sünger, ABS

Boyutu: 28 * 9 cm

Türü: Fırça

Renk: Yeşil / Mavi

Paket içeriği:

1 * fırça

4 * kafa

Ürün Detayları
  • Model Numarası: JTH25172901'NIN SOHBETİ
  • Tarz: Scourer'ın
  • Kullanım: Tava
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik: Çevre dostu, Stoklanmış
  • Malzeme: Plastik

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler