Reflektör Yelek-Ayarlanabilir Bağlantı Elemanı ve 4 Reflektörlü Koşu ile Yüksek Görünürlüklü Bisiklet Yeleği

₺75.37 ₺183.87

(0 Yorumlar)

SKU: w451764



İstek Listesine Ekle

Reflektörlü Yelek-Ayarlanabilir Tutturuculu ve 4 Reflektörlü Yüksek Görünürlüklü Bisiklet Yeleği Görülebilir ve güvende olmak akıllıca bir rotadan daha fazlasıdır, kanıtlanmış bir gerçektir.Bisiklet uyarı yeleğimiz ışığı yansıtır ve çoğu hava koşulunda normal görüş için binicilerin sizi 200 metre öteden karanlıkta görmelerine ve dış mekandaki güvenliğinizi önemli ölçüde artırmasına yardımcı olur activities.to geliştir.

Yetişkinler için önerilir.Yansıtıcı yeleğimiz, çeşitli boyutları tek bedende yansıtıcı bir giysiye entegre etmek için ayarlanabilir bir yan Toka tutturucu ile birlikte gelir, bu da onu erkekler ve kadınlar için harika bir yansıtıcı koşu yeleği yapar.52 ile 70 cm arasındaki bel genişliği ölçüleri, yansıtıcı yeleğin aşırı soğuk kış aylarında da giyilmesini sağlar.çok fazla kıyafetiniz varsa giyin.

Örgü kumaştan yapılmış ultra hafif güvenlik yeleği anında rahatlık sağlar ve çabuk kurur.Ayrıca, yanınızda güvenli bir şekilde saklamak istediğiniz küçük elektronik cihazları saklamak için bir iç cebe sahiptir. running.In ek olarak, yansıtıcı ceket kolsuz bir tasarıma sahiptir, böylece hareket özgürlüğünüz etkilenmez ve antrenman sırasında ek bir katman giymek istemezsiniz.

Renk: yeşil

Malzeme:Nefes örgü + yüksek parlaklık kimyasal elyaf

Paket içeriği:

1 * Yansıtıcı yelek

4 * Yansıtıcı kol

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün Detayları
  • Uygun: Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
  • Sezon: Yaz
  • Malzeme: Pamuk Karışımları
  • Cinsiyet: ERKEKLER
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler