Araba İçin hızlı Şarj Cihazı 4200mA Hızlı araba şarjı şarj adaptörü Uygun Küçük Araba USB Soket Yüksek güçlü araba şarj adaptörü

₺175.87 ₺351.73

(0 Yorumlar)

SKU: w44505



İstek Listesine Ekle

Çift Bağlantı Noktalı Araç Şarj cihazımızla hareket halindeyken cihazlarınızı şarj edin.Anormal voltaj koruması, çift USB çıkış portları, verimli dönüştürme teknolojisi ve güçlendirilmiş konumlandırma ile cihazlarınızı şarj etmek hiç bu kadar kolay ve güvenli olmamıştı.Çeşitli devre koruma fonksiyonları ile endişesiz bir şarj deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Özellikler:

Adı: USB araç şarj cihazı

Malzeme: Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı Parlak PC

Boyutu: yaklaşık 8.2*4.0*1.4 cm/3.23*1.57*0.55 içinde

Çıkış Gerilimi: 4.8-5.2 A

USB Çıkış Akımı: 4200mA

Araç Modeli için uygun: 12-24 V tüm araç modelleri

USB Arayüzü: 2.1 A 2.1 A

Giriş Gerilimi: 10 V-30 V

Özellikler:

1. Anormal voltajın durmasını ve sabitlenmesini önlemek için voltaj algılama sırasında koruma;

2. Hızlı şarj endişesiz 4.2 A çıkışı aynı anda iki tabletin ihtiyaçlarını karşılayabilir;

3. % 90 dönüşüm, normal araç şarjından %20 daha fazla çıktı verir;

4. Akıllı ana kontrol çipi 4.2 A, daha yumuşak bir şarj deneyimi için kolayca takılıp çıkarılabilen akıllı bir çıkışa sahiptir;

5. Ürünün yüzeyi buzlu ve tarafı UV ile işlem görmüştür.Piyano pişirme boyası kabuğu üst düzeydir ve bir dokuya sahiptir;

6. Metal sac takviyesi ve konumlandırma ile temas noktası kalınlaşması, oksidasyonsuz uzun süreli kullanım;

7. Işık, karanlıkta yanlış kırmızı USB bağlantı noktasını takma konusunda endişelenmenize gerek olmadığını ve daha iyi kalite sağladığını gösterir;

8. 4.2 çıkışın daha güçlü olmasını beklemeden çift 2.1 A çıkış portu şarjı;

9. 12-24 V modeli evrensel küçük sedan, off-road araç, ve van uygulanabilir;

10. Çeşitli devrelerde aşırı şarj, aşırı ısınma, aşırı akım ve kısa devre koruması için akıllı koruma ve güvenlik koruması.

Ambalaj Listesi:

1 * USB Araç Şarj

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güvenlik Otomotiv: Bu USB araç şarj cihazı ile aracınızı ve cihazlarınızı anormal voltajın neden olduğu hasarlardan koruyabilirsiniz.Voltaj algılama koruması ile donatılmış, aracınızın voltajını izler ve sizi herhangi bir durma veya ankrajdan haberdar eder.Daha güvenli ve daha akıllı sür!

2.Hızlı şarj: Bu USB araba ile düşük pil hakkında endişelenmenize gerek yok charger.It 4.2 A yüksek hızlı şarj ile aynı anda iki tableti veya telefonu şarj edebilen çift USB çıkış bağlantı noktalarına sahiptir.Yolda şarj ihtiyaçlarınız için yeterli gücün tadını çıkarın.

3.Verimli Dönüşüm: Akıllı bir ana kontrol çipi ile bu USB araç şarj cihazı, giriş voltajını en uygun çıkış akımına verimli bir şekilde dönüştürebilir, cihazlarınızı daha hızlı şarj edebilir ve %20'ye varan elektrik tasarrufu sağlayabilir.Dönüşüm verimliliği, ortalama şarj cihazından çok daha yüksek olan %90'a kadardır.

4.Çizilmeye dayanıklı Doku: USB araç şarj cihazı, çizilmesi kolay olmayan mat bir yüzeye ve piyano lake kabuğuna sahiptir.Kenarlar, üst düzey görünümü ve dayanıklılığı artırmak için bir UV işlemiyle işlenir.Şarj cihazı ayrıca konumlandırma için güçlendirilmiştir ve uzun süreli kullanım sağlar.

5.Gelişmiş Güvenlik Özellikleri: Akıllı koruma ve çeşitli devre koruma işlevleriyle donatılmış olan bu USB araç şarj cihazı, aşırı ısınmayı, aşırı akımı, aşırı şarjı ve kısa devreleri etkili bir şekilde önleyebilir ve cihazlarınızı herhangi bir zarar vermeden güvende tutabilir.

Ürün Detayları
  • Malzeme Türü: Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı Parlak PC
  • Ürün Ağırlığı: 200g
  • Model Adı: usb araç şarj cihazı
  • Marka Adı: Aı ARABA EĞLENCESİ
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler