2 adet sabun Ve losyon dispenseri Sıvı Sabunluk Doldurulabilir Şişeler Alt Şişeleme Losyon Pompası İle Ev banyo Seyahat İçin

₺317.49 ₺634.98

(0 Yorumlar)

SKU: w3709



İstek Listesine Ekle

Mermi Noktaları :

1. Etiketli Dağıtıcılar: Cam sabunluk, sabun yazan bir etikete ve losyon dağıtıcısında losyon yazan bir etikete sahiptir, böylece onları asla karıştırmazsınız.

2.Güçlü Abs: Günlük kullanıma dayanacak şekilde üretilen bu sabun ve losyon dispenseri, korozyona dayanıklı ve sağlam ABS malzemeden üretilmiştir, hem rahatlık hem de uzun ömür sağlar.

3.Dekoratif Görünüm: Bu sevimli sabun ve losyon dispenseri ile banyonuza veya mutfağınıza sadelik ve zarafet katın.Şık ve sevimli tasarım, çiftlik evi dekoru için mükemmeldir.

4.Yaygın Olarak Kullanılan: Bu dağıtıcı, köpüren sabun, çeşitli deterjanlar, losyonlar veya bulaşık yıkama için uygun, banyonun herhangi bir yerinde kullanılabilir detergents.It kullanımı ve yeniden doldurulması kolaydır.

5.Güzel Hediye: Noel, Şükran Günü, eve taşınma partisi veya düğün gibi özel günler için çok yönlü bir hediye fikri olan sabun ve losyon dispenseri setimizle sevgilinizi memnun edin.

Tanım :

Bu sabun çubuğu losyon dispenseri seti, banyonuzu veya mutfak tezgahınızı düzenli tutmak için mükemmeldir.Dayanıklı ABS malzemeden üretilen bu dağıtıcı, basit bir tasarıma sahiptir ve kolay tanımlama için sabun çubuğu ve losyon etiketleri içerir.Losyonlar veya bulaşık deterjanları için uygun olan bu dağıtıcı seti, herhangi bir çiftlik evi dekoruna harika bir ektir ve düşünceli bir hediye sağlar.

Belirleme :

Ürün Adı: Losyon ve Sabunluklar

Ürün ağırlığı: 700g

Ürün boyutu: 21.3 * 7.4 cm

Malzeme: cam

Özellikler: İki Set (siyah ve beyaz)

liste :

sabun ve losyon dispenseri *1 paket (2 adet)

Ürün Detayları
  • Ana Malzeme: bardak
  • Özellik: Sıvı Sabunluk
  • Sıvı Sabunluk Tipi: El Sabunu Dispenseri
  • Tip: Sıvı Sabunluklar
  • Model Numarası: Sabun ve Losyon Dispenseri
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler