Kart Koruyucu Kollu Hayvan Fotoğraf Kollu Anahtarlık İle Moda Koruyucu Çanta Taşınabilir Fotocard Tutucu Fotoğraflı Kimlik Bankası

₺83.75 ₺167.68

(0 Yorumlar)

SKU: w3415



İstek Listesine Ekle

Kartlarınızı ve fotoğraflarınızı güzel ve şık kart koruyucu kılıflarımızla koruyun!İki kedi ve köpek stilinde mevcut olan bu kollar çeşitli çantalara asılabilir.Çeşitli kartlarınızı ve fotoğraflarınızı hasardan korurken rahat bir hissin tadını çıkarın.

Belirleme:

Adı: Peluş kart tutucu

Malzeme: peluş + pvc + metal kolye

Renk: beyaz; pembe

Görünüm: kedi; köpek

Stil: karikatür

boyut:

Kedi (yaklaşık.)17.5*10 cm/6.89 * 3.94 inç

Köpek (yaklaşık.)16.5 * 10 cm / 6.5*3.94 inç

Uygulanabilir kart boyutu: (yaklaşık.)6 * 9 cm / 2.36*3.54 inç

Görsel pencere boyutu: (yaklaşık.) 5.5 * 7.5 cm / 2.17 * 2.95 inç

Ağırlık: yaklaşık 40g

Ambalaj listesi;

1 x Peluş kart tutucu

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kolay Kart Erişimi: Bu fotoğraf kartı kılıflarıyla kartlarınız için bir daha asla uğraşmayın.Sevgili idol fotoğraflarınız, kredi kartlarınız ve kartvizitleriniz de dahil olmak üzere çeşitli kartları bungee kordonu ve çıtçıtlı kapatma ile saklayın.Taşınabilir tasarımı sayesinde en çok ihtiyacınız olduğunda kolay erişim sağlayan çeşitli çantalara asın.

2.Gelişmiş Fotoğraf Depolama: Kartlarınızı kedi ve köpek kılıflarımızla düzenleyin ve koruyun.Aralarından seçim yapabileceğiniz iki sevimli stille, çekiciliği ikiye katlayın ve beğeninize göre özelleştirin.

3.Karizmanızı Geliştirin: Fotoğraf depolama alanınızı güzel ve şık kılıflarımızla yükseltin.Bu şık kart kılıfları, sırt çantalarıyla günlük kullanım için tasarlanmıştır ve nereye giderseniz gidin anılarınızı yanınızda getirmeyi kolaylaştırır.

4.Anılar için Peluş Koruma: PVC şeffaf, peluş ve sağlam metal askılı malzemelerden üretilen bu fotoğraf kartı kılıfları olağanüstü fotoğraf bakımı sunar.Çok yönlü koruma, değerli anılarınızın güvende kalmasını sağlarken, pelüş ve kompakt tasarım rahat bir his sağlar.

5.Zahmetsiz Koruma: Kullanışlı bir fermuar tasarımına sahip fotoğraf kartı kılıflarımızla kartlarınızı ve fotoğraflarınızı koruyun.Kolay erişim için bunları kolayca açın ve kapatın.Ayrıca değerli eşyalarınızın düşmesini önlemek için arkada sabitlenmiş bir fermuar ile donatılmış olan bu kılıflar, yaklaşık 6 x 9 cm'lik kartları ve fotoğrafları tutar.Sorunsuz ve endişesiz depolamanın keyfini çıkarın.

Ürün Detayları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: fotoğraf kartı kılıfları

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler