Dijital GPS Hız Göstergesi Araba HUD Head Up Display Yüksek Çözünürlüklü Ekran Araba HUD Ekran Dijital GPS Hız Göstergesi Yüksek Çözünürlüklü

₺809.91 ₺1 620.01

(0 Yorumlar)

SKU: w24696



İstek Listesine Ekle

Araç Hızölçer hud'umuzu kullanarak aracınızın performansını kolaylıkla takip edin!G değeri hız göstergesinin gerçek zamanlı izlenmesi ve aracınızın tutumundaki değişikliklerle bu cihaz sürüş güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olur.Ayrıca, 3 temel arayüz ve yüksek performanslı 6 eksenli jiroskop sensörü, onu güvenilir ve kullanıcı dostu hale getirir.Su sıcaklığı alarmı, güvenli sürüş için ek bir avantajdır.Araba kullanmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!

Uygulanabilir modeller: CAN modelleri

Malzeme: PC + ABS

Görünüm boyutu: 90X84X72MM

Çözünürlük: 320x240

Güç kaynağı modu: OBD arayüzü güç kaynağı

Satış noktası: OBD+MEMS dayalı, GPS bilgileri ekler, yükseklik, tarih, saat, sürüş yönü, boylam ve enlem

Liste:

Araba Hız Göstergesi HUD x1

1.8 m ara kablosu x1

Yükseltme hattı x1

Kullanım kılavuzu x1

Sertifika x1

Çift taraflı bant x1

Altıgen anahtarı x1

Kazayağı x1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Geliştirilmiş Sürüş Performansı: Araba hız göstergesi hud'umuzla sürüş deneyiminizi yükseltin.Cihazımız, basit ve sezgisel bir G değeri hız göstergesi görüntüleyen gelişmiş G-kuvvet algılamasına sahiptir.

2.Tutum Hassas İzleyiciler: Araç tutum değişikliklerini gerçek zamanlı olarak izleyin ve yüksek hassasiyetli elektronik seviye ile sabit sürüşü koruyun.Araç eğim ölçer, endişesiz bir yolculuk için güvenli sürüş sağlar.

3.Profesyonel renk karşılaştırması: Tercihinize ve sürüş koşullarınıza uyacak şekilde her biri profesyonel renk karşılaştırması ve geniş yazı tipi ekranı olan 10 ana tema arayüzünden birini seçin.

4.Hız Alarmı: Bu araba hız göstergesi HUD, önceden ayarlanmış hızı aştığınızda sizi uyaran bir hız alarmına sahiptir limit.It ayrıca aracınızın durumunu izlemek ve olası hasarı önlemek için voltaj alarmı, su sıcaklığı alarmı, egzoz sıcaklığı alarmı ve turbo basınç alarmı vardır.

5.Üstün İşlevsellik: Araba Hızölçer hud'mız, ön camınızda gerçek zamanlı yol bilgisayarı ve ECU verilerini görüntüleyen yüksek performanslı 6 eksenli bir jiroskop sensörüne sahiptir.Bu ileri teknoloji ile açık kros ve macera daha güvenlidir

Ürün Detayları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: cacoonlisteo'nun

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler