Sakal noel ışıkları erkekler için 10 ADET DIY Yeni Peruk Dreadlocks Ve sakal aksesuarları Çok Fonksiyonlu noel ışık kolye

₺95.10 ₺190.20

(0 Yorumlar)

SKU: w109219



İstek Listesine Ekle

Mermi Noktaları:

1.Sakalınızı Dönüştürün: Yüzünüze şenlikli bir hava katan bu çok işlevli aksesuarla sakal oyununuzu yükseltin hair.It tarzınızı değiştirmek ve biraz eğlence katmak için mükemmel bir peruk ve dreadlocks aksesuarı olarak da kullanılabilir.

2.Renkli Parıltı: Sakal Noel süslemelerimizle tatil partilerinde herkesi etkileyin.Bu süslemeler, sizi ilgi odağı yapan, serin ve renkli bir parıltı yayan çok renkli ışıklara sahiptir.

3.Çoklu Kullanım: Sakal Noel süslemelerimizle tatil partilerinize neşe katın.Noel, Yeni Yıl, Cadılar Bayramı veya doğum günü kutlamaları için mükemmeldir.

4. Miktar ve çeşitlilik yeterlidir: 10 ADET sakal süslememiz ile tatil görünümünüzü tazeleyin.Kalabalığın arasından sıyrılın ve bu şenlikli aksesuarlarla neşeyi yayın.Miktar ve çeşitlilik, kişisel kullanım veya arkadaşlarınızla paylaşmak için yeterlidir.

5.Giymek için Nazik: Sakallı Noel süslemelerimiz, yay sabitleme yöntemiyle ağrısız bir çözüm sunar, rahatsızlık, hasar veya saç çekmeye neden olmaz.

Tanım:

Erkekler için bu sakal süsleriyle sakalınızı öne çıkarın!Bu 10 ADET sakal aksesuarı olarak kullanılabilir ve ayrıca renkli ışık yayar.Cadılar Bayramı veya doğum günü için mükemmeldir, takılması ve çıkarılması kolaydır, sakalınızı herhangi bir güçlük çekmeden şenlikli ve eğlenceli hale getirir.

Özellikleri:

Boyutlar: 6. 3x1. 7 cm/2.48" x 0.66"

Özellikler: 10 ADET

Ürün Listesi

erkekler için 10 x sakal Noel ışıkları

Ürün Detayları
  • Paketleme: Hediye Kutusu Yok
  • Toptan Satış Türü: no
  • Türü Ayarla: no
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Elektronik: no
  • Model Numarası: Sakal Noel ışıkları

Yorumunuzu yazın

- Oturum Açmış Kullanıcı -

Ürünü Değerlendirin

Benzer ürünler